Filmkeuring


film.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Filmkeuring
Kijkwijzer
Kijkwijzer
http://www.kijkwijzer.nl/

My Movie Rating
Movie rating like it should be. mymovierating is not just another movie rating website. every movie in our database gets rated twice. quality and entertainment are rated by a select group of movie specialists. mymovierating is your new movie rating platform. you are just a few mouse clicks away from a unique new experience.
http://www.mymovierating.net/

Ned. Filmkeuring
Ned. Filmkeuring
http://www.nfk.nl/

Gerelateerd
 • Filmmakers uit De Mortel, Nuenen en Dongen maken film over..
  GEMERT - Martijn Melis uit de Mortel, Youri Dingemans uit Dongen en Rik Vaessen uit Nuenen zijn bezig met een film over 'echte Brabanders, en geen karikaturen zoals ze in veel films worden weggezet. Alle drie studeren ze aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en voor twee van hen is het een afstudeerproject.
 • Amour Fou is prachtig en uiterst secuur vormgegeven
  Regie: Jessica Hausner. Met: Birte Schnöink, Christian Friedel, Stephan Crossman. 96 min., in 9 zalen
 • Bioscoopketen plant extra voorstellingen Kurt Cobain-film
  Bioscoopexploitant Pathé heeft extra voorstellingen ingepland van Montage of Heck, de veelgeprezen documentaire over Kurt Cobain. 
 • Makers James Bond 'omgekocht' voor Mexico-promotie
  Of de moderne wolkenkrabbers in Mexico-Stad duidelijk in beeld kunnen, en of de slechterik in de film geen Mexicaan kan zijn. En die Bond-girl, maak daar maar wel een leuke Mexicaanse van. In ruil voor dat soort scriptwijzigingen gaf de Mexicaanse regering de makers van de nieuwe James Bond-film Spectre 20 miljoen dollar aan belastingvoordelen en kortingen.
 • 'Film Absolutely Fabulous komt in 2015'
  Jennifer Saunders heeft eindelijk het script van de Absolutely Fabulous-film afgemaakt. De actrice hoopt dat de film nog in 2015 gemaakt kan worden.
 • Er staan 3 links op deze pagina.
  Privacybeleid