Filmkeuring


film.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Filmkeuring
Kijkwijzer
Kijkwijzer
http://www.kijkwijzer.nl/

My Movie Rating
Movie rating like it should be. mymovierating is not just another movie rating website. every movie in our database gets rated twice. quality and entertainment are rated by a select group of movie specialists. mymovierating is your new movie rating platform. you are just a few mouse clicks away from a unique new experience.
http://www.mymovierating.net/

Ned. Filmkeuring
Ned. Filmkeuring
http://www.nfk.nl/

Gerelateerd
 • Gouden Kalveren stappen af van jurysysteem
  De Nederlandse filmprijzen zullen met ingang van dit jaar worden gekozen door een academy van filmprofessionals. De tijd van klagen over de jury is voorbij.
 • 'Echte Brabanders' in film Het Goeie Leven als tegenhanger..
  EINDHOVEN - De film Het Goeie Leven moet de tegenhanger worden van de films van de New Kids. In plaats van karikaturen zijn er in Het Goeie Leven 'echte Brabanders' te zien. De film wordt gemaakt door Rik Vaessen uit Nuenen, Martijn Melis uit De Mortel en Youri Dingemans uit Dongen
 • 'Kalveren willen Hollywoodje spelen'
  Gezaghebbende Nederlandse regisseurs reageren vrijdag kritisch op het plan van het Nederlands Film Festival om de Gouden Kalveren voortaan volgens het Oscarsysteem uit te reiken. Leden van de Dutch Academy, een club van Nederlandse filmprofessionals, bepalen voortaan middels stemmen wie de prijzen gaat winnen.
 • Film The fault in our stars in Kulturhus
  Op dinsdag 17 februari wordt de film ?The fault in our stars? vertoond in Kulturhus de Breehoek. The fault in our stars is een Amerikaanse romantische film uit 2014 onder regie van Josh Boone. Deze film is gebaseerd op de bestseller De Weeffout in de Sterren van John Green.
 • James Bond-schurk Louis Jourdan (93) overleden
  De Franse acteur Louis Jourdan is zaterdag op 93-jarige leeftijd overleden in Los Angeles. Dat heeft zijn biograaf gemeld. Jourdan stierf een natuurlijke dood.
 • Er staan 3 links op deze pagina.
  Privacybeleid