Filmkeuring


film.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Filmkeuring
Kijkwijzer
Kijkwijzer
http://www.kijkwijzer.nl/

My Movie Rating
Movie rating like it should be. mymovierating is not just another movie rating website. every movie in our database gets rated twice. quality and entertainment are rated by a select group of movie specialists. mymovierating is your new movie rating platform. you are just a few mouse clicks away from a unique new experience.
http://www.mymovierating.net/

Ned. Filmkeuring
Ned. Filmkeuring
http://www.nfk.nl/

Gerelateerd
 • In Wild speelt Witherspoon zonder ijdelheid een feminist
  Wild is afwisselend geestig, beangstigend en ontroerend. Regisseur Jean-Marc Vallée werkte succesvol samen met sterauteur Nick Hornby.
 • Jan de Hoop pakt rol in Bassie & Adriaan-film
  RTL-coryfee Jan de Hoop is binnenkort weer in een film te zien. Hij maakt in de komedie Koen & Keet en de ..., lees meer op Kanaal Show
 • Elbe Stevens maakt Friese film naar geruchtmakend boek - 1..
  Producent Elbe Stevens verfilmt het vijftig jaar oude en toen geruchtmakende boek De Smearlappen van de Friese schrijver Anne Wadman.
 • Paul Verhoeven werkt aan televisieserie Crusades
  Regisseur Paul Verhoeven en scenarist Gerard Soeteman proberen het oude Crusades-project nieuw leven in te blazen. Het Franse productiebedrijf Newen heeft interesse om van het epische verhaal over de kruistochten een Engelstalige televisieserie te maken.
 • Drentse dekhengst speelt belangrijke rol in film Michiel d..
  MANTINGE - Parmantig en statig staan de paarden op stal in Mantinge. Het zijn niet zomaar paarden, maar heuse filmsterren. Een drietal paarden van Joop Nijmeijer heeft meegespeeld in de nieuwe Nederlandse productie Michiel de Ruyter.
 • Er staan 3 links op deze pagina.
  Privacybeleid